Θες να απολαμβάνεις υγιεινά γεύματα χωρίς κόπο;
Θες να απολαμβάνεις υγιεινά γεύματα χωρίς κόπο;
Τώρα μπορείς! Έτοιμα, γευστικά και θρεπτικά - παραδίδονται στην πόρτα σου!
Παράγγειλε τώρα!
Παράγγειλε τώρα!
Γνώρισε τη Fitness meals καλύτερα!
Γνώρισε τη Fitness meals καλύτερα!
Μάθε τα οφέλη της υπηρεσίας μας και πως λειτουργεί!
Πώς λειτουργεί;
ΠΩΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Η Fitness Meals σου προσφέρει ευκολία με 4 απλά βήματα.
Διάλεξε το πλάνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, επίλεξε τα γεύματά σου και αφήσε τα υπόλοιπα σε εμάς! Θα σου τα φέρουμε στην πόρτα σου - απλά ζέστανέ τα και απόλαυσέ τα!
Διαλέγεις Πλάνο
Διαλέγεις Γεύματα
Στα παραδίδουμε
Ζεσταίνεις και
Απολαμβάνεις
Εσένα ποιο πλάνο σου ταιριάζει;
Μεμονωμένη παραγγελία
Ξέρεις ότι δεν θα έχεις χρόνο να μαγειρέψεις αυτή την εβδομάδα και ψάχνεις μια υγιεινή εναλλακτική; Αυτή η επιλογή είναι για εσένα!
  • Δεν ανανεώνεται
  • Επιλέγεις τα γεύματά σου!
Παραγγέλνεις για πρώτη φορά;
Χρησιμοποίησε το κουπόνι welcome25 για 25% έκπτωση
Συνδρομή!
Αν τα ψώνια και η μαγειρική σε ζορίζουν, ξεκίνα μια συνδρομή τώρα και ξεμπέρδεψε για πάντα!
  • Εβδομαδιαία ή Μηνιαία
  • Ανανέωση αυτόματη / κατόπιν επιβεβαίωσης
  • Παύση συνδρομής χωρίς χρέωση
  • Προπληρωμή
Έκπτωση έως 25%
Θέλω με Συνδρομή

Γιατί Fitness Meals

Οι πρώτες μας ύλες είναι 100% φρέσκες, αγνές και διαλεγμένες με πολύ αυστηρά κριτήρια επιλογής. Γιατί η καλή πρώτη ύλη είναι που κάνει τα φαγητά μας θρεπτικά και πλήρως γευστικά. Και μην ξεχνάς, όλα τα γεύματά μας μαγειρεύονται λίγες ώρες πριν φτάσουν στην πόρτα σου.
Γιατί fitness meals
Οι πρώτες μας ύλες είναι 100% φρέσκες, αγνές και διαλεγμένες με πολύ αυστηρά κριτήρια επιλογής. Γιατί η καλή πρώτη ύλη είναι που κάνει τα φαγητά μας θρεπτικά και πλήρως γευστικά. Και μην ξεχνάς, όλα τα γεύματά μας μαγειρεύονται λίγες ώρες πριν φτάσουν στην πόρτα σου.
  • Ποιοτικές Πρώτες Ύλες
  • Ευελιξία και διαφάνεια
  • Άνεση και εξοικονόμηση
  • Zero Food Waste

Το Φαγητό μας φέρνει κοντά

Tasty, healthy and value for money! Couldn’t be happier with their services!
Alain M.
Ότι καλύτερο υπάρχει ! Πραγματικά με έχει βοηθήσει άπειρα στην καθημερινότητα μου ! Τα γεύματα είναι πεντανόστιμα ! Προσιτές τιμές , χορταστικές μερίδες και το καλύτερο είναι ότι έχεις αμέτρητες επιλογές ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Rafael M.
Στα fitness meals βρήκα την καλύτερη και πιο value for money λύση στην προσπάθεια να συνδυάσω δουλειά, προπόνηση και ισορροπημένη διατροφή. Ποιοτικά γεύματα με πληθώρα επιλογών χωρίς κανένα χάσιμο χρόνου για super market και πλύσιμο πιάτων. Προτείνω το μηνιαίο πρόγραμμα ανεπιφύλακτα.
Νίκος Τ.
Αξιζετε πολλα συγχαρητηρια ολη η ομαδα!!!Απο τους εμπνευστες της fitness meals μεχρι τους ντελιβεραδες. Εδω και ενα χρονο μας εχετε λυσει τα χερια. 2 γευματα την ημερα ο καθενας και εχουμε λυσει το προβλημα του μαγειρεματος και της διατροφης. Πιατα γευστικοτατα που συνεχως ανανανεωνονται,αψογη εξυπηρετηση,και τιμες πολυ πιο χαμηλες απο οτι θα μαγειρευαμε μονοι μας. 100% επαγγελματιες που σεβονται τους πελατες τους!!! Χιλια μπραβο!!!! Ειστε ο,τι καλυτερο υπαρχει!!!!❤
JO
Τετοια οργανωση στον χωρο της εστιασης δεν εχω ξαναδει! Αρχικα απο την προηγουμενη ημερα σου στελνουν τι ωρα θα παραλαβεις, ενω το μηχανακι με την παραγγελια σου ειναι με gps, οποτε ξερεις κ ακριβως που βρισκεται, και ειναι παντα on time. Επειτα, τα γευματα που ειναι και το κυριως θεμα, ειναι πεντανοστιμα και κυριως φρεσκοτατα! Ολα θερμιδομετρημενα, με βοηθησαν απιστευτα πολυ στο σωματικο μου στοχο! Τελος, πολυ θετικη εντυπωση ,οι ανακυκλωσιμες συσκευασιες! Συνεχιστε ετσι!! <3
Στέλλα Χ.

Συχνές Ερωτήσεις

Η εταιρεία μας
Delivery
Γεύματα
Συνδρομές
  • Τι είναι η Fitness Meals;
    H υγιεινή διατροφή και κυρίως η σωστή προετοιμασία των γευμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο υπολογισμός θερμίδων και μακροθρεπτικών συστατικών, τα ψώνια, το συχνό μαγείρεμα, το ζύγισμα και οι αρκετές ώρες στην κουζίνα καταναλώνουν πολύτιμο χρόνο και δημιουργούν στοίβες από άπλυτα πιάτα. Αν θέλεις να προσέξεις τη διατροφή σου και όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, τότε η Fitness Meals είναι εδώ για να σου προσφέρει υγιεινά και πεντανόστιμα γεύματα στην πόρτα σου, εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο κλικ.