Υπολόγισε τις θερμίδες σου

Για να μειώσεις ή να διατηρήσεις το βάρος σου, χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου, πρέπει να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή και να ελέγχεις τις θερμίδες, που καταναλώνεις. Το ίδιο ισχύει και εάν επιθυμείς να αυξήσεις τον μυϊκό σου όγκο. Για να μάθεις πόσες θερμίδες χρειάζεσαι ημερησίως, υπολόγισε τη Συνολική Ημερήσια Κατανάλωση Ενέργειας (Total Daily Energy Expenditure), ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, το βάρος, το ύψος και τη φυσική σου δραστηριότητα.

Υπολογισμός θερμίδων

Διάλεξε τα πιάτα που σου αρέσουν

Με βάση τον θερμιδικό σου στόχο επίλεξε έναν συνδυασμό τουλάχιστον 3 γευμάτων. Εναλλακτικά, διάλεξε ένα πλάνο 2 εβδομάδων ή ενός μήνα, που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράγγειλε καθημερινά τα αγαπημένα σου γεύματα και εμείς θα τα παραδώσουμε στον χώρο σου, φρέσκα, ποιοτικά και γευστικά.

Μενού

Προετοιμασία γευμάτων

Οι σεφ της Fitness Meals ετοιμάζουν με μεράκι και ποιοτικές πρώτες ύλες τα γεύματά σου σε ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, που ακολουθεί όλα τα πρότυπα υγιεινής. Γιατί κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια συμβάλλει στο να λάβεις όλα τα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζεσαι. Ακούγεται πολυτέλεια; Η Fitness Meals το κάνει καθημερινά πράξη!

Παραλαβή γευμάτων

Τα γεύματα καταφθάνουν στον χώρο σου από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τόσο απλά. Τόσο υγιεινά! Ήρθε η ώρα να γευτείς τα Fitness Meals σου και να αντλήσεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να έχεις μια γεμάτη και παραγωγική μέρα! Τα ζεσταίνεις για 2-3 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων, στο τηγάνι ή στον φούρνο σου και… Bon appétit!

Πώς λειτουργεί το delivery;