Μία δυνατή ιδέα

Δύο φίλοι, ένα κοινό όραμα. Η ίδια αγάπη για την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η Fitness Meals. Από τον Νίκο, έναν σεφ με εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια του κόσμου, βραβευμένα με αστέρια Michelin, και τον Γιάννη, επιχειρηματία με σπουδές στα οικονομικά και πολυετή πείρα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία τους, να μας εμπνεύσουν να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος τους, να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε με τα ποιοτικά και πεντανόστιμα γεύματα Fitness Meals.

Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου.

Ιπποκράτης (460 – 377 π.Χ.)

Με όραμα να αλλάξουμε τη διατροφική καθημερινότητα όλων μας για καλύτερη υγεία, ευεξία και απόκτηση καλλίγραμμου σώματος, έχουμε εντάξει στην ομάδα μας έμπειρους, άρτια εκπαιδευμένους σεφ και εξειδικευμένους διατροφολόγους. Στοχεύοντας στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, η ομάδα μας ενισχύεται συνεχώς από ανθρώπους με γνώσεις και αγάπη για τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ισορροπημένη διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Πιστεύουμε στην αξία της συνεργασίας και επιδιώκουμε τη δημιουργική αλληλεπίδραση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με καταξιωμένους αθλητές, επιστήμονες και επαγγελματίες που μας συνδέει το ίδιο πάθος για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δημιουργούμε μια κοινότητα εμπνευσμένων ατόμων, που μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μαζί σου, προσφέροντάς σου μια ολόπλευρη υποστήριξη για να πετύχεις τους fitness στόχους σου.

Στην Fitness Meals δημιουργούμε πάντα
φρέσκα, υγιεινά και κυρίως γευστικά
πιάτα.

Ανακάλυψε το μενού μας!