Τρόποι Πληρωμής

1. Με μετρητά – Αντικαταβολή

Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, δηλαδή με μετρητά, στον αρμόδιο εκπρόσωπό μας.

2. Με πιστωτική κάρτα

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να πληρώσετε μέσω της χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας.

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διενεργείται άμεσα, είναι απόλυτα ασφαλής, συμμορφούμενη πλήρως με την οικεία εφαρμοστέα Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία, και διασφαλίζει την απόλυτη προστασία του ηλεκτρονικού σας απορρήτου και της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Ειδικότερα, με την επιλογή πληρωμής μέσω κάρτας ο χρήστης ανακατευθύνεται, χωρίς να αλλάξει σελίδα ο περιηγητής (browser), στο περιβάλλον της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής VivaWallet, όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και συνεχίζει κλικάροντας στην επιλογή «χρέωση», οπότε και η συναλλαγή του εκτελείται αυτόματα. Κατόπιν, ο χρήστης επαναφέρεται στο περιβάλλον της ιστοσελίδας μας και λαμβάνει τη σχετική επιβεβαίωση της καταχώρισης της παραγγελίας του.

Σημειώνεται ότι η VivaWallet, ως πάροχος υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να προσφέρει και άλλες επιλογές στον χρήστη μετά την ανακατεύθυνσή του στο περιβάλλον της πλατφόρμας της, όπως, ενδεικτικά, η εγγραφή ή η αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας του στη VivaWallet. Η Fitness Meals I.K.E. δεν σχετίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιου είδους επιπλέον επιλογές που κάνει ο χρήστης μετά την ανακατεύθυνσή του στη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής της VivaWallet, η χρήση της οποίας διέπεται από τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις.

Προς διευκόλυνση του χρήστη, μετά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο σχετικός τρόπος πληρωμής αποθηκεύεται στον προσωπικό λογαριασμό του στην ιστοσελίδα μας, και παραμένει διαθέσιμος και για επόμενες παραγγελίες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, ο σχετικός τρόπος πληρωμής μπορεί να διαγραφεί από τον λογαριασμό σας επιλέγοντας «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» στο σχετικό πεδίο, στην καρτέλα Πληρωμές.

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με κάρτα στο πλαίσιο δημιουργίας πλάνων γευμάτων εβδομαδιαίας/μηνιαίας συνδρομής, συμφωνείτε και εξουσιοδοτείτε ρητώς την Fitness Meals I.K.E. να σας χρεώνει αυτόματα την τιμή του εκάστοτε πλάνου γευμάτων που έχετε επιλέξει, μέχρι τη λήξη της συνδρομής ή την ακύρωσή της από εσάς. Η αυτόματη χρέωση θα λαμβάνει χώρα την ημερομηνία παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας σας. Για τους όρους και οδηγίες σχετικά με την ακύρωση ή παύση της συνδρομής σας παρακαλώ δείτε εδώ.

Η Fitness Meals I.K.E. σε καμία στιγμή της διαδικασίας πληρωμής – χρέωσης δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων της κάρτα σας ή τα αποθηκεύει ή άλλως τα επεξεργάζεται.

Οδηγίες για πληρωμή με πιστωτική κάρτα

α. Δεκτές για πληρωμή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται οι πιστωτικές κάρτες τύπου Visa,Maestro, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB και Bankcontact.

β. Το πεδίο CVV, το οποίο σας ζητείται, βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος ή τετραψήφιος αριθμός, ο οποίος περαιτέρω διασφαλίζει την ασφάλεια της ηλεκτρονικής συναλλαγής σας. Ανάλογα με τον τύπο πιστωτικής κάρτας, τον οποίο χρησιμοποιείτε για την πληρωμή, θα κληθείτε να συμπληρώσετε διαφορετικό κάθε φορά αριθμό. Παρακαλούμε, συμβουλευτείτε την ένδειξη i (information), δίπλα από το σχετικό πεδίο, στο οποίο καλείστε να συμπληρώσετε το CVV.

γ. Στην περίπτωση κατά την οποία ανακύψει κάποια τεχνική δυσκολία (π.χ. διακοπεί η σύνδεση σας) ή λάβει χώρα κάποιο εκ παραδρομής σφάλμα, κατά την πληρωμή σας, παρακαλούμε, όπως επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Στην περίπτωση κατά την οποία ανακύψει κάποια τεχνική δυσκολία (π.χ. διακοπεί η σύνδεση σας) ή λάβει χώρα κάποιο εκ παραδρομής σφάλμα, κατά την πληρωμή σας, παρακαλούμε , όπως επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα ή διευκρίνιση, αναφορικά με την παρούσα πολιτική. Για τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας μας, παρακαλoύμε, όπως ανατρέξετε στην ενότητα υπό τίτλο “Επικοινωνία” του ιστοτόπου μας, πατώντας εδώ.

Σημείωση: Η Εταιρεία μας κατά τη διακριτική της ευχέρεια, αλλά και σύμφωνα με τις εκάστοτε προσταγές της σχετικής εφαρμοστέας ελληνικής κι ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς και τις τυχόν μεταβολές στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των συνεργαζόμενων τρίτων μερών, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/αναθεωρεί την παρούσα πολιτική, οπότε και θα αναρτά στην ιστοσελίδα της την αναθεωρημένη πολιτική, η οποία θα ισχύει άμεσα, κατά την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα μας κι εφεξής.