Συχνές Ερωτήσεις

H υγιεινή διατροφή και κυρίως η σωστή προετοιμασία των γευμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο υπολογισμός θερμίδων και μακροθρεπτικών συστατικών, τα ψώνια, το συχνό μαγείρεμα, το ζύγισμα και οι αρκετές ώρες στην κουζίνα καταναλώνουν πολύτιμο χρόνο και δημιουργούν στοίβες από άπλυτα πιάτα. Αν θέλεις να προσέξεις τη διατροφή σου και όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, τότε η Fitness Meals είναι εδώ για να σου προσφέρει υγιεινά και πεντανόστιμα γεύματα στην πόρτα σου, εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο κλικ.

Μπορείς να παραγγείλεις καθημερινά τα γεύματα που θέλεις από το μενού μας, φτιάχνοντας ένα πλάνο τουλάχιστον 3 γευμάτων, 1 εβδομάδας, αλλά και ενός μήνα.

Εμείς ετοιμάζουμε τα γεύματά σου και τα παραδίδουμε στον χώρο σου καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή (πλην Σαββατοκύριακου). Δεχόμαστε την παραγγελία σου το αργότερο δύο μέρες πριν την παράδοση.

Δες παρακάτω τους χρόνους παραγγελιών και τους συνήθεις χρόνους παράδοσης (εντός Αττικής):

 

Παραγγέλνω
(έως τις 12:00 το βράδυ):
Παραλαμβάνω τα γεύματά μου:
ΔευτέραΤετάρτη
ΤρίτηΠέμπτη
ΤετάρτηΠαρασκευή
Πέμπτη, Παρασκευή & ΣάββατοΔευτέρα
ΚυριακήΤρίτη

 

Αν η διεύθυνση που θέλεις να παραλαμβάνεις τα γεύματά σου είναι εντός Αττικής, τότε οι διανομείς μας θα σου παραδώσουν την παραγγελία σου μεταξύ 09.00-13.00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, την προηγούμενη ημέρα από την προγραμματισμένη σου παράδοση, λαμβάνεις ένα ενημερωτικό email με την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης των γευμάτων σου. Στην συνέχεια, την ίδια ημέρα λαμβάνεις ένα δεύτερο email περίπου μισή ώρα πριν την παράδοση, με link που σε ενημερώνει live που βρίσκεται ο διανομέας μας.

Αν η περιοχή σου βρίσκεται εκτός Αττικής, ο εξωτερικός μας συνεργάτης θα σου παραδώσει τα γεύματά σου μέσα στο χρονικό διάστημα 09.00-18.00.

Οι παραδόσεις γευμάτων δεν πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να παραλάβεις τα γεύματά σου από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η Fitness Meals δεν είναι απλώς ένα ακόμη delivery. Είναι μια ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση, που καλύπτει ουσιαστικά τις ανάγκες σου. Στόχος μας είναι, να σου προσφέρουμε τα γεύματα που χρειάζεσαι, όχι μόνο σε ημερήσια, αλλά σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση, ώστε να μην ανησυχήσεις ξανά για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και το μαγείρεμα. Για αυτόν τον λόγο, προπαραγγέλνεις τα γεύματα που σου αρέσουν από το μενού μας και εμείς χρειαζόμαστε διάστημα 2 ημερών για να τα ετοιμάσουμε και να στα παραδώσουμε φρέσκα. Όταν διαλέγεις από πριν τρία ή περισσότερα γεύματα, ξέρουμε τι υλικά θα χρειαστούμε για να τα φτιάξουμε. Και τα προμηθευόμαστε την ίδια μέρα που μαγειρεύουμε και τα γεύματά σου, για να είναι 100% φρέσκα. Έτσι, δεν προετοιμάζεται τίποτα νωρίτερα, ούτε καταψύχουμε κάτι.

Τα γεύματα, που θέλεις, φτάνουν εύκολα και γρήγορα στον χώρο σου και μπορείς να τα καταναλώσεις έως και 5 μέρες μετά, διατηρώντας τα στο ψυγείο. Πίστεψέ μας, δεν χάνουν τίποτα από τη φρεσκάδα τους. Έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους, για να επιβεβαιώσουμε την ασφάλεια τους. Επομένως, όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται για να σε ταλαιπωρήσουμε, αλλά για να σε βοηθήσουμε να έχεις τα γεύματα που θέλεις με όλη τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τη γεύση, που αναζητάς. Για να μην αναρωτηθείς ξανά τι θα φας σήμερα.

Τα Fitness Meals κάνουν delivery σχεδόν σε όλη την Αττική (Βόρεια και Νότια, Δυτικά και Ανατολικά προάστια, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας) και στη Θεσσαλονίκη.

Αν δεν είσαι βέβαιος ότι παραδίδουμε στην περιοχή σας, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας!

Μετά από έρευνα και πολλές δοκιμές καταλήξαμε να επιλέξουμε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες για τα γεύματά μας. Τα γεύματα προετοιμάζονται και μαγειρεύονται από καταξιωμένο σεφ και την ομάδα του που δίνουν τη δέουσα προσοχή και φροντίδα από την παραλαβή των πρώτων υλών, την προετοιμασία των γευμάτων και την διαχείριση των τελικών προϊόντων, και όλες οι διαδικασίες ελέγχονται από Τεχνολόγο τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι όλα τα γεύματα είναι ασφαλή, ποιοτικά και πολύ νόστιμα.

Όλα τα γεύματά μας στάλθηκαν για εργαστηριακές αναλύσεις στο Food Allergens Laboratory ( http://www.foodallergenslab.com/ ) για την έκβαση των διατροφικών τους στοιχείων τα οποία αναγράφονται στις ετικέτες των γευμάτων για την πληροφόρηση σας.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις ορισμένα από τα εργαστηριακά αποτελέσματα με τα μακροθρεπτικά συστατικά των γευμάτων μας (ανά 100 γραμμάρια προϊόντος).

Τα γεύματα μπορείς να τα καταναλώσεις έως και 7 μέρες μετά την παραγωγή τους, διατηρώντας τα στο ψυγείο. Πίστεψέ μας, δεν χάνουν τίποτα από τη ασφάλεια, τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα τους. Έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους, ώστε να είναι σίγουρη η άψογη ποιότητα τους για όλες τις ημέρες που προτείνεται η κατανάλωση τους.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις ορισμένες από τις μικροβιολογικές εργαστηριακές αναλύσεις των γευμάτων μας, που πραγματοποιούνται σε διαπιστευμένο αναλυτικό εργαστήριο (Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.).

Μέσα από αναλύσεις, ποιοτικούς ελέγχους και αξιολογήσεις των τελικών προϊόντων προτείνεται να καταναλωθούν από πέντε έως και εφτά ημέρες, από την ημέρα παραγωγής τους, διατηρώντας στο μέγιστο τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τροποποιημένης ατμόσφαιρας, όπου οι χημικές, ενζυματικές και μικροβιολογικές αντιδράσεις μπορούν να βρίσκονται υπό έλεγχο, έτσι ώστε να εξαλείφονται ή να περιορίζονται οι πιθανότητες για αλλοίωση του τροφίμου, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Για να διατηρηθούν περισσότερο συστήνεται η αποθήκευση τους στην κατάψυξη για 20 ημέρες.

Τα Fitness Meals ανήκουν στην κατηγορία “meal prep”: γεύματα που παρασκευάζονται και μαγειρεύονται από εμάς για εσένα. Ετοιμάζουμε γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που ανταποκρίνονται στις διατροφικές σου ανάγκες. Οι σεφ μας τα μαγειρεύουν με τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες της αγοράς για να φτάσουν στα χέρια σου φρέσκα και λαχταριστά.

Κάνε κλικ εδώ και υπολόγισε εύκολα και γρήγορα πόσες θερμίδες «καις» μέσα στην ημέρα και πόσες χρειάζεται να καταναλώσεις για να χάσεις ή να πάρεις βάρος.

Στις συνδρομές μας πραγματοποιούμε μία ή δύο παραδόσεις την εβδομάδα ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης που έχεις επιλέξει.

Αν η διεύθυνση παράδοσης των γευμάτων σου εξυπηρετείται από το δικό μας δίκτυο διανομέων, πραγματοποιούμε δύο παραδόσεις την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα τις παρακάτω:

  • Δευτέρα – Τετάρτη: Τη Δευτέρα παραλαμβάνεις τα γεύματα για Δευτέρα και Τρίτη, και αντίστοιχα την Τετάρτη παραλαμβάνεις τα γεύματα για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
  • Δευτέρα – Πέμπτη: Tη Δευτέρα παραλαμβάνεις τα γεύματα για Δευτέρα και Τρίτη και Τετάρτη και αντίστοιχα την Πέμπτη παραλαμβάνεις τα γεύματα για Πέμπτη και Παρασκευή.
  • Τρίτη – Παρασκευή: Tην Τρίτη παραλαμβάνεις τα γεύματα για Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και αντίστοιχα την Παρασκευή παραλαμβάνεις τα γεύματα για Παρασκευή και Δευτέρα.

Αν η διεύθυνση παράδοσης των γευμάτων σου εξυπηρετείται από τον εξωτερικό μας συνεργάτη, πραγματοποιούμε μία παράδοση την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη ή την Παρασκευή.

Οι εβδομαδιαίες συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα κάθε εβδομάδα, χρεώνοντας το αντίστοιχο ποσό στην κάρτα σου.

Η ανανέωση της εβδομαδιαίας σου συνδρομής πραγματοποιείται αυτόματα για τη διευκόλυνσή σου. Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή μέσω του λογαριασμού σου να προβείς στην ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σου, μπορείς να μεταβείς άμεσα στο λογαριασμό σου και να προβείς στην ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή (τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προγραμματιζόμενή σου παράδοση) μέσω του λογαριασμού σου, να αντικαταστήσεις τα γεύματα των παραδόσεών σου, με όποια επιθυμείς από το μενού μας.

Μπορείς να ακυρώσεις την εβδομαδιαία σου συνδρομή ανά πάσα στιγμή. Η ακύρωση δεν ισχύει από την τρέχουσα εβδομάδα, αλλά από την επόμενη.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις την ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης είτε μέσω του λογαριασμού σου, είτε επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

Η χρέωση των μεταφορικών εξαρτάται από τη διεύθυνση παράδοσης των γευμάτων σου. Για διευθύνσεις που εξυπηρετούνται από το δικό μας δίκτυο διανομέων η χρέωση είναι 2€ ανά παράδοση. Στις περιπτώσεις που το συνολικό κόστος της παράδοσης υπερβαίνει τα 50€, η διανομή είναι δωρεάν.

Για διευθύνσεις εκτός Αττικής, που οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω εξωτερικού συνεργάτη η χρέωση είναι 7€ ανά παράδοση.

 

Οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προγραμματισμένη σου παράδοση. Αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού σου, είτε να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή του προγράμματός σας ανά πάσα στιγμή, τουλάχιστον 2 μέρες πριν την προγραμματισμένη παράδοση. Η προσωρινή διακοπή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του λογαριασμού σου, είτε και τηλεφωνικά στο 2160017100. Για ενεργοποιήσεις εκ νέου την συνδρομή σου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ.