Συχνές Ερωτήσεις

H υγιεινή διατροφή και κυρίως η σωστή προετοιμασία των γευμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο υπολογισμός θερμίδων και μακροθρεπτικών συστατικών, τα ψώνια, το συχνό μαγείρεμα, το ζύγισμα και οι αρκετές ώρες στην κουζίνα καταναλώνουν πολύτιμο χρόνο και δημιουργούν στοίβες από άπλυτα πιάτα. Αν θέλεις να προσέξεις τη διατροφή σου και όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, τότε η Fitness Meals είναι εδώ για να σου προσφέρει υγιεινά και πεντανόστιμα γεύματα στην πόρτα σου, εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο κλικ.

Μπορείς να παραγγείλεις καθημερινά τα γεύματα που θέλεις από το μενού μας, φτιάχνοντας ένα πλάνο τουλάχιστον 3 γευμάτων, 1 εβδομάδας, αλλά και ενός μήνα.

Εμείς ετοιμάζουμε τα γεύματά σου και τα παραδίδουμε στον χώρο σου καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή (πλην Σαββατοκύριακου). Δεχόμαστε την παραγγελία σου το αργότερο δύο μέρες πριν την παράδοση.

Δες παρακάτω τους χρόνους παραγγελιών και τους συνήθεις χρόνους παράδοσης:

Παραγγέλνω
(έως τις 12:00 το βράδυ):
Παραλαμβάνω τα γεύματά μου:
ΔευτέραΤετάρτη
ΤρίτηΠέμπτη
ΤετάρτηΠαρασκευή
Πέμπτη, Παρασκευή & ΣάββατοΔευτέρα
ΚυριακήΤρίτη

 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου και τη σωστή προετοιμασία των γευμάτων μας, τα μηνιαία πλάνα μας, που μπορείς να βρεις εδώ, παραδίδονται στον χώρο σου δύο φορές την εβδομάδα.

Το ωράριο των διανομών μας είναι 09.00-13.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, την προηγούμενη ημέρα, από την προγραμματισμένη σας παράδοση, λαμβάνετε ένα ενημερωτικό email με την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης των γευμάτων σας. Στην συνέχεια, την ίδια ημέρα λαμβάνετε ένα δεύτερο email περίπου μισή ώρα πριν την παράδοση, με link που σας ενημερώνει live που βρίσκεται ο διανομέας μας.

Οι παραδόσεις γευμάτων δεν πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να παραλάβεις τα γεύματά σου από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η Fitness Meals δεν είναι απλώς ένα ακόμη delivery. Είναι μια ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση, που καλύπτει ουσιαστικά τις ανάγκες σου. Στόχος μας, να σου προσφέρουμε τα γεύματα που χρειάζεσαι, όχι μόνο σε ημερήσια, αλλά σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση, ώστε να μην ανησυχήσεις ξανά για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και το μαγείρεμα. Για αυτόν τον λόγο, προπαραγγέλνεις τα γεύματα που σου αρέσουν από το μενού μας και εμείς χρειαζόμαστε διάστημα 2 ημερών για να τα ετοιμάσουμε και να στα παραδώσουμε φρέσκα. Όταν διαλέγεις από πριν τρία ή περισσότερα γεύματα, ξέρουμε τι υλικά θα χρειαστούμε για να τα φτιάξουμε. Και τα προμηθευόμαστε την ίδια μέρα που μαγειρεύουμε και τα γεύματά σου, για να είναι 100% φρέσκα. Έτσι, δεν προετοιμάζεται τίποτα νωρίτερα, ούτε καταψύχουμε κάτι.

Τα γεύματα, που θέλεις, φτάνουν εύκολα και γρήγορα στον χώρο σου και μπορείς να τα καταναλώσεις έως και 4 μέρες μετά, διατηρώντας τα στο ψυγείο. Πίστεψέ μας, δεν χάνουν τίποτα από τη φρεσκάδα τους. Έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους, για να επιβεβαιώσουμε την ασφάλεια τους. Επομένως, όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται για να σε ταλαιπωρήσουμε, αλλά για να σε βοηθήσουμε να έχεις τα γεύματα που θέλεις με όλη τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τη γεύση, που αναζητάς. Για να μην αναρωτηθείς ξανά τι θα φας σήμερα.

Τα Fitness Meals κάνουν delivery σχεδόν σε όλη την Αττική (Βόρεια και Νότια, Δυτικά και Ανατολικά προάστια, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας). Αν δεν είστε βέβαιος ότι παραδίδουμε στην περιοχή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Μετά από έρευνα και πολλές δοκιμές καταλήξαμε να επιλέξουμε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες για τα γεύματά μας. Τα γεύματα προετοιμάζονται και μαγειρεύονται από καταξιωμένο σεφ και την ομάδα του που δίνουν τη δέουσα προσοχή και φροντίδα από τη παραλαβή των πρώτων υλών, την προετοιμασια των γευμάτων και την διαχείριση των τελικών προϊόντων, και όλες οι διαδικασίες ελέγχονται από Τεχνολόγο τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι όλα τα γεύματα είναι ασφαλή, ποιοτικά και πολύ νόστιμα.

Όλα τα γεύματά μας στάλθηκαν για εργαστηριακές αναλύσεις στο Food Allergens Laboratory ( http://www.foodallergenslab.com/ ) για την έκβαση των διατροφικών τους στοιχείων τα οποία αναγράφονται στις ετικέτες των γευμάτων για την πληροφόρηση σας.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις ορισμένα από τα εργαστηριακά αποτελέσματα με τα μακροθρεπτικά συστατικά των γευμάτων μας (ανά 100 γραμμάρια προϊόντος).

Τα γεύματα μπορείς να τα καταναλώσεις έως και 4 μέρες μετά την παραγωγή τους, διατηρώντας τα στο ψυγείο. Πίστεψέ μας, δεν χάνουν τίποτα από τη ασφάλεια, τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα τους. Έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους, για να επιβεβαιώσουμε την διασφάλιση της ασφάλεια τους για όλες τις ημέρες που προτείνεται η κατανάλωση τους.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις ορισμένες από τις μικροβιολογικές εργαστηριακές αναλύσεις των γευμάτων μας, που πραγματοποιούνται σε διαπιστευμένο αναλυτικό εργαστήριο (Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.).

Μέσα από αναλύσεις, ποιοτικούς ελέγχους και αξιολογήσεις των τελικών προϊόντων προτείνεται να καταναλωθούν μέσα σε τέσσερις μέρες διατηρόντας στο μέγιστο τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους. Για να διατηρηθούν περισσότερο συστήνεται η αποθήκευση τους στην κατάψυξη για 20 ημέρες.

Τα Fitness Meals ανήκουν στην κατηγορία “meal prep”: γεύματα που παρασκευάζονται και μαγειρεύονται από εμάς για εσένα. Ετοιμάζουμε γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που ανταποκρίνονται στις διατροφικές σου ανάγκες. Οι σεφ μας τα μαγειρεύουν με τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες της αγοράς για να φτάσουν στα χέρια σου φρέσκα και λαχταριστά.

Θα τα έχεις! Και μάλιστα σε ακόμα καλύτερη τιμή. Επικοινώνησε μαζί μας στο Facebook ή στο Instagram και θα διαμορφώσουμε μαζί το μηνιαίο διατροφικό σου πλάνο.

Κάνε κλικ εδώ και υπολόγισε εύκολα και γρήγορα πόσες θερμίδες «καις» μέσα στην ημέρα και πόσες χρειάζεται να καταναλώσεις για να χάσεις ή να πάρεις βάρος.

Στα εβδομαδιαία μας προγράμματα, οι παραδόσεις γευμάτων γίνονται 2 φορές την εβδομάδα. Για παράδειγμα, τη Δευτέρα παραλαμβάνετε τα γεύματα για Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, και την Πέμπτη τα γεύματα για Πέμπτη και Παρασκευή (είτε και Σάββατο).

Οι εβδομαδιαίες συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα κάθε εβδομάδα, χρεώνοντας το αντίστοιχο ποσό στην κάρτα σας.

Η ανανέωση της εβδομαδιαίας σας συνδρομής πραγματοποιείται αυτόματα για διευκόλυνσή σας. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσω του λογαριασμού σας να προβείτε στην ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μεταβείτε άμεσα στο λογαριασμό σας και να προβείτε στην ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή (τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προγραμματιζόμενή σας παράδοση) μέσω του λογαριασμού σας, να τροποποιήσετε και να αλλάξετε τα γεύματα των παραδόσεών σας, με όποια επιθυμείτε από το μενού μας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την εβδομαδιαία σας συνδρομή ανά πάσα στιγμή. Η ακύρωση δεν ισχύει από τη τρέχουσα εβδομάδα, αλλά από την επόμενη.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης είτε μέσω του λογαριασμού σας, είτε επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2€ ανά παράδοση. Στις περιπτώσεις που το συνολικό κόστος της παράδοσης υπερβαίνει τα 50€, η διανομή είναι δωρεάν.

Υπάρχουν ωστόσο εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνδρομές, στις οποίες τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προγραμματισμένη σας παράδοση. Αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού σας, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή του προγράμματός σας ανά πάσα στιγμή, τουλάχιστον 2 μέρες πριν την προγραμματισμένη παράδοση. Η προσωρινή διακοπή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του λογαριασμού σας, είτε και τηλεφωνικά στο 2160017100. Για ενεργοποιήσετε εκ νέου την συνδρομή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.